5 prednosti samopostrežne pralnice perila

Pravijo, da smo Slovenci narod, ki velik del svojega premoženja vlaga v lastnino, kar se vidi tako pri lastništvu nepremičnin in vozil kot pri drugih stvareh. Res pa je, da se tudi naše razmišljanje spreminja in postajamo bolj praktični. Tako je bila samopostrežna pralnica perila nekoč dejavnost, ki smo jo poznali le s filmskih platen, danes pa je vse bolj priljubljena.

Argumenti, zaradi katerih samopostrežna pralnica postane prva izbira:

1. Nakup pralnega in sušilnega stroja vas stane vsaj 1.500 evrov, pri čemer velja računati, da vam gotovo ne bosta služila več kot pet let, saj je današnja bela tehnika narejena tako, da ne zdrži dolgotrajne uporabe. Temu strošku je potrebno prišteti še porabo elektrike, vode in pralnih sredstev. Samopostrežna pralnica vas v roku petih let gotovo ne bo stala enake količine denarja.

Izračun stroškov
Pred nakupom novega pralnega stroja naredite izračun stroškov.

2. Stanovanja so draga, zato se običajno odločamo za manjša. Je smiselno prostor, ki nas že tako omejuje, namenjati še za postavitev pralnega in sušilnega stroja? Vsekakor ne – pralnica perila je veliko bolj elegantna rešitev.

3. Če ni smiselno imeti pralnega in sušilnega stroja doma, potem se to gotovo še manj izplača v počitniškem objektu. Samopostrežna pralnica Operi.si, ki se nahaja v Luciji, tako nudi možnost pranja vsem, ki potrebujejo pranje tudi med dopustom na slovenski obali.

4. Največja prednost, ki jo nudi pralnica perila, pa je gotovo kapaciteta strojev. V klasičnem gospodinjskem pralnem stroju si težko predstavljamo pranje hišnega tekstila, na primer odej in posteljnih pregrinjal ter drugih večjih in težjih kosov, s čimer stroji velike kapacitete z lahkoto opravijo.

Samopostrežni pralni stroj
Boben samopostrežnega pralnega stroja je običajno precej večji.

5. Samopostrežna pralnica je odlična tako za tiste, ki živijo sami in perejo manjše količine perila, kot tudi za tiste, ki se na gospodinjstvo ne spoznajo kaj prida, saj nudi stroje z enostavnimi nastavitvami programov. Prav zato je obisk samopostrežne pralnice priljubljen tudi med mladimi samskimi moškimi, med starejšimi, med študenti in vsemi drugimi, ki se pranju ne želijo posvečati bolj, kot je nujno potrebno.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email