Topla pijača tudi na poti

Uživanje tekočine je bistveno za preživetje, včasih pa pozabimo, da je nujno tudi za vsakdanje dobro počutje in optimalno delovanje telesa. Prav vsaka telesna celica namreč potrebuje vodo, saj izsušenost ovira njene normalne funkcije. Torej moramo spiti kar precej, po priporočilih od dva do tri litre tekočine dnevno, po potrebi (v vročih dneh, ko se bolj znojimo, ali ob športni dejavnosti) pa še več. Običajno uživamo hladne napitke, ki jih imamo lahko vedno pri roki, saj so v plastenkah na voljo v vsaki prodajalni, pogosto pa prijajo tudi topli, ki nas dodatno pogrejejo, in katere si lahko pripravimo v termovke ali izolacijske lončke.

Termovke so dobrodošel vir toplote

Hladni meseci zahtevajo od našega telesa dodatno delo, saj porablja energijo tudi za to, da se ogreje. Termovke s toplimi napitki, na primer s čajem, ali pa izolacijski lončki, v katerih si za na pot vzamemo kavo ali čaj, so torej še kako praktični. Seveda pa razne posode za tople napitke niso nekaj tako običajnega kot plastenke in stekleničke za vodo. Zato lahko to dejstvo izkoristimo za promocijo in termovke izkoristimo tudi kot odlično poslovno darilo, s katerim razveselimo svoje zaposlene in poslovne partnerje.

  • Potovalni lonček

Termoizolacijska posoda za topel napitek je izviren način obdarovanja ob novem letu, ko so zunaj že sicer nizke temperature, ko že razmišljamo o tem, da nas čaka obdobje prehlada in gripe, še bolj pa so praktične, kadar se navezujejo na našo dejavnost. Če delujete na področju športa in se vaši kupci ukvarjajo z rekreacijo, bo prišla termovka še bolj prav, ravno tako v primeru, da se ukvarjate z oskrbovanjem na področju dejavnosti na prostem. Vsakdo, ki rad hodi v hribe, se giba zunaj, ali pa ima delo, ki se ga opravlja na prostem, se bo termovke namreč zelo razveselil. Gre za darilo, ki je izjemno praktično in zato nadvse dobrodošlo.

Opremite lonček ali izolacijsko steklenico s svojim logotipom!

Da bo praktično darilo dobro služilo promociji, se lahko odločite za termovke z dotiskom ali lasersko gravuro, ki bo vedno opominjala na vaše podjetje. Vsakič, ko bo vaše partnerje, zaposlene ali druge obdarovance zazeblo v prste in se bodo želeli pogreti, bodo tako pomislili na vas. Če bo v termovki ali lončku kava, pa boste gotovo v njihovih mislih takrat, ko se bodo želeli pošteno predramiti in napolniti z energijo. V kolikor želite, da se še nekoliko bolj ogrejejo »od znotraj«, pa lahko pride v poštev tudi kakšna prisrčnica.

  • Termovka Brent

Kako doseči največjo prepoznavnost? Večina termovk je zunaj kovinsko srebrne barve, torej dotisk logotipa v živahnih barvah ne more ostati neopažen. Če je v sklopu vaše celostne grafične podobe kakšna živahna barva, pa se lahko odločite tudi za termovke v posebnem odtenku. Tako termoizolacijske steklenice kot lončki in skodelice za kavo ali čaj so na voljo tudi v oranžni, vijolični in drugih zanimivih barvah.

Kaj pa, če bi namesto termovke podarili kar cel komplet? Tudi set, ki vključuje izolirno steklenico in lončke za pitje, v katere elegantno natočimo čaj – ne glede na to, kje smo – je lahko domiselno, uporabno in na videz razkošno darilo, čeprav vam zanj ni treba odšteti veliko denarja. Prepričajte se na spletni strani podjetja Habeco!

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email