Sodobne tehnologije za kakovostnejše preživljanje prostega časa

Ste tudi vi odraščali v času prvih računalnikov, video iger in prvih tujih TV-programov? Se spomnite, kako so vas starši takrat skušali od tega odvrniti in so vas prepričevali, da tehnologija poneumlja ter ne prinaša ničesar koristnega? Potem morate sedaj, nekaj desetletij kasneje, dobro premisliti o tem, ali boste tehnologijo tudi svojim otrokom predstavljali v slabi luči.

Poglejte se: je z vami kaj narobe, ker ste igrali igrice na računalniku in kakšno popoldne presedeli ob televiziji? Gotovo ne. In četudi je danes na voljo več tehnoloških igrač ter prevladuje mnenje, da sodobne tehnologije kvarijo naše otroke, boste prav zaradi svoje izkušnje brez težav našli primeren način vzgoje. Dobro namreč veste, da je uporaba tehnologije tudi velik plus za učenje in zabavo. In če je preživljanje prostega časa primerno razdeljeno med tehnologijo ter drugimi aktivnostmi, potem ne bo nobenih težav.

Pametna uporaba zabavnih tehnologij

Sodobne naprave, ki nam omogočajo tako izobraževanje kot zabavo, velja uporabljati namensko. Kaj mislimo s tem? Televizija ne sme biti pribežališče brez cilja, h kateremu se zatečemo takrat, ko nimamo početi nič drugega in ne vemo, kaj bi sami s seboj, zaradi česar brez pravega smisla preklapljamo med programi in vsebinami, ki nas niti ne zanimajo. Si pa lahko zagotovimo kakovostno preživljanje prostega časa ob televiziji tako, da uporabimo vse možnosti, ki jih je prinesel razvoj. Tako Telekom Slovenije kot ponudnik storitev televizije nudi ogled nazaj in druge napredne možnosti TV, s katerimi lahko poskrbite, da televizija ne bo nikoli več dolgočasna, da ne bo nikoli »poneumljala«, temveč bo obogatila vaše življenje. In ne le vaše, vsej družini lahko ponudi kakovostne vsebine.

Storitev: Ogled nazaj
Prikaz priljubljene Telekomove TV-storitve Ogled nazaj.

Televizija Telekoma Slovenije vam omogoča, da imate popoln nadzor nad vsebinami, ki jih lahko izbirate glede na svoje interese, nad časom njihovega predvajanja (videoteka in ogled nazaj), prav tako pa lahko vaš TV-predvajalnik uporabite tudi za brskanje po spletu, za ogled vsebin na kanalu YouTube, za poslušanje radijskih postaj z vsega sveta, za ogled vaših fotografij in video posnetkov … To pomeni, da si lahko televizijo povsem prilagodite. Nič več ne bo zgolj naprava za kratkočasenje, na katero nimate vpliva, temveč vam bo ponujala prijetno preživljanje prostega časa. Z družino in prijatelji se boste lahko družili ob ogledu filmov tudi takrat, kadar ti niso trenutno na sporedu, otrokom pripravili njim primerne poučne ali zabavne vsebine, si pogledali domače posnetke, preko spleta reševali različne naloge v e-učilnici, si privoščili glasbo, kakršne na domačih postajah ne najdete …

Pametna televizija z naprednimi funkcijami

Tehnologija torej vsekakor ni križ, ki bi nas odvračal od drugih, zdravih aktivnosti v prostem času, temveč pripomoček, ki poskrbi, da njej namenjen del prostega časa izkoristimo kar se da kakovostno. Ne smemo se je bati ter tudi svojih otrok od nje odvračati, ampak poskrbeti, da bodo ti znali izkoristiti njene prednosti. Verjemite, da jim bo marsikaj, česar se naučijo z uporabo sodobne tehnologije, prišlo v življenju še kako prav.

  • Pametni televizor LG 32LH510

Da bi lahko uporabljali vse napredne možnosti, ki jih ponuja moderna televizija, pa seveda ne zadostuje klasičen TV-sprejemnik. Odločiti se je treba za nakup televizorja s sodobnimi specifikacijami ter primeren paket ter programske dodatke, ki bodo zadovoljili naše potrebe. Telekom Slovenije je tako ponudnik TV storitev kot tudi prodajalec sodobnih TV naprav znamk LG, Sony, Samsung in Philips, ki jih lahko v njihovem Programu zvestobe dobite po izjemno ugodnih pogojih – po dobri ceni ter z možnostjo plačila na obroke. Pametna televizija, ki združuje funkcije gledanja rednih vsebin z naprednimi možnostmi in za katero se vam je vedno zdelo, da je izven vašega dosega, je tako lahko hitro vaša nova pridobitev, z njo pa bo preživljanje prostega časa za vso družino postalo prijetnejše.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email