SqualoMail – newsletter email marketing

Med najboljšimi rešitvami, ki ponujajo preprosto, dobro načrtovano in pregledno newsletter email marketing obveščanje, je za področje Slovenije zagotovo SqualoMail, za katerega se odloča vse več podjetij, ne glede na njihovo velikost. Zakaj? Ker se v času digitalne tehnologije vsi zavedamo, da je ta odličen način neposrednega pristopa k potencialnim strankam, saj je newsletter marketing pred klasičnimi oblikami marketinga v prednosti iz dveh razlogov. Prvič, ker ponuja direktni marketing, in drugič, ker ponuja vsebinski marketing.

Newsletter email marketing združuje oboje – in če se ga lotimo s SqualoMail, nimamo z njim tako rekoč skoraj nič odvečnega dela, rezultate pa povsem enostavno merimo z napredno analitiko.

Katere prednosti ponuja email marketing?

Kot že rečeno, se z njim obračamo neposredno na prejemnika oziroma na našega potencialnega poslovnega partnerja. Kako vemo, da naš newsletter email marketing dejansko pride do pravih ljudi? Enostavno – ker si pred tem zagotovimo bazo naslovov, ki nam jih dejansko zaupajo in dovolijo uporabljati zgolj tisti, ki jih naša ponudba zanima.

SqualoMail Email Marketing

Newsletter email marketing obvešča o vseh zanimivih novostih, na primer novih izdelkih in storitvah ter raznih akcijah za pospeševanje prodaje, hkrati pa tudi informira. Če uporabljate SqualoMail, lahko tako enostavno pošiljate novičke z vsebinami, ki bodo potrošnike pritegnile k branju in tudi k nakupu.

Kako ugotoviti, ali je newsletter marketing učinkovit?

V kolikor uporabljate SqualoMail, tudi s tem ni težav, saj gre za sistem, ki nudi odlično analitiko. Z njo lahko ugotovite, koliko poslanih sporočil je bilo dejansko dostavljenih, koliko je bilo prebranih, koliko je bilo klikov na povezave in tudi koliko ljudi se je nazadnje odločilo za nakup.

Newsletter analitika

Tako lahko tudi precej preprosto veste, kakšen newsletter email marketing je prejemnikom všeč oziroma kaj je potrebno v obliki in vsebini spremeniti, da bo učinek še večji. S tem si lahko seveda zagotovite tudi to, da bo čim manj odjav prejemnikov ter hkrati čim več delitev vašega sporočila na družabnih omrežjih ali preko elektronske pošte, s čimer lahko svojo ciljno skupino še povečujete.

Tudi newsletter email marketing zahteva razvoj!

Mobilno prilagojen emailNove tehnologije se hitro razvijajo, zato je potrebno tudi pri tovrstnem marketingu slediti trendom. SqualoMail tako omogoča povezavo s socialnimi omrežji, prav tako pa skrbi, da je vaš newsletter email marketing prilagojen za mobilne naprave – nenazadnje statistike kažejo, da vse več uporabnikov spleta in elektronske pošte do njiju dostopa preko računalniških tablic in še posebej mobilnih telefonov. V kolikor pošiljate svojim strankam novičke, tega podatka zagotovo ne velja zanemariti, sicer ne boste v koraku s časom.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email