Poceni SSD gostovanje

Poceni SSD gostovanje v Sloveniji

V današnjem prispevku vam bomo predstavili enega izmed najboljših ponudnikov spletnega gostovanja v Sloveniji. Gre za spletno gostovanje Prasicek.si, ki visoko kakovost združuje z ugodnimi cenami. Poleg paketov gostovanja vam nudijo tudi poceni registracijo domen, tako nacionalnih in generičnih kot tematskih.

Če se ravno odločate za zakup strežniškega prostora, kamor boste shranili svojo spletno stran, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem prispevka. Seveda enako velja tudi za vse tiste, ki spletno gostovanje sicer že imate zakupljeno, vendar s trenutnim ponudnikom zaradi katerega koli razloga niste zadovoljni.

Sodobna oprema in pestra ponudba

Spletno gostovanje Prasicek.siPonudnik gostovanja Prasicek.si se lahko pohvali z vrhunsko strežniško opremo proizvajalca Dell. Visoko zmogljivost zagotavljajo 32-jedrni procesorji, pomnilniki kapacitete 96 GB, ne manjkajo pa tudi SSD diskovna polja, ki omogočajo še hitrejše delovanje gostovanih spletnih strani.

Pri Prašičku je trenutno na voljo pet paketov spletnega gostovanja: začetni, osnovni, napredni, profesionalni in poslovni. Paketi so zastavljeni tako, da izpolnjujejo zahteve tako začetnikov kot profesionalcev. Gre za zelo poceni gostovanje, kar pa je ob veliki konkurenci na domačem trgu že kar pričakovano.

cPanel in brezplačen SSL certifikat

Spletno gostovanje Prasicek.si vključuje nadzorno ploščo cPanel. Vsak naročnik torej prejme dostop do omenjenega administrativnega orodja, prek katerega lahko ureja svoj zakupljeni paket. Nadzorna plošča cPanel v svetu velja za zelo preprosto za uporabo, poleg tega pa nudi tudi izjemno funkcionalnost. V njej lahko npr. ustvarjate e-poštne predale, na strežnik prenesete datoteke, urejate podatkov baze, dostopate do varnostnih kopij in podobno.

Ponudnik Prasicek.si se lahko pohvali tudi s tem, da svojim naročnikom nudi brezplačne SSL certifikate priljubljenega izdajatelja Let’s Encrypt. Namestitev SSL certifikata je povsem enostavna, saj si ga naročniki lahko namestijo kar prek nadzorne plošče cPanel. Za namestitev je potrebnih le nekaj klikov.

Partnerski program z visokimi provizijami

S spletnim gostovanjem, bolj natančno s promocijo te storitve, lahko pri Prašičku tudi zaslužite. Ponudnik namreč omogoča partnerski program, v katerega se lahko vpiše kdor koli.

Zakaj pri tem sploh gre? Sistem je zelo preprost. Vpišete se v partnerski program in s tem pridobite unikatno povezavo, ki vodi do spletne strani Prasicek.si. Če nekdo, ki prek vaše povezave pride na omenjeno stran, opravi zakup spletnega gostovanja, vi prejmete provizijo.

Partnerski program Prasicek.si

Provizija znaša visokih 25 odstotkov. Če torej prek vaše povezave nekdo zakupi paket, ki stane 40 €, boste zaslužili 10 €. Prislužena sredstva lahko koristite za podaljševanje svojih domen in paketov gostovanja, lahko pa se odločite tudi za izplačilo – npr. prek izdanega računa, študentske napotnice ali PayPal-a.

Odlična podpora naročnikom

Storitev, kot je spletno gostovanje, zahteva ekipo za pomoč naročnikom, ki je na voljo vse dni v letu. In prav to vam zagotavlja ponudnik Prasicek.si. Strokovno podkovano in hitro odzivno ekipo, ki pomaga 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.

Če bo šlo z vašo spletno stranjo kadar koli kaj narobe, se boste torej lahko obrnili na ponudnika gostovanja, ki bo kar najhitreje odpravil vašo težavo.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email