Kartuše niso bile še nikoli tako poceni

Se tudi vi spomnite časov, ko so bile kartuše tako drage, da smo bili pri uporabi tiskalnika izjemno varčni in nismo natisnili ničesar, če to ni bilo nujno potrebno? Pa še takrat smo se raje odločili za enobarven tisk, pri katerem se je porabljalo zgolj črno barvilo, barvne kartuše pa smo uporabili le takrat, kadar je bilo potrebno natisniti tudi kakšno sličico.

Danes so ti časi na srečo mimo in kartuše niso le cenejše, temveč tudi zmogljivejše, zato niso več oprema, na katero se pazi in se z njo varčuje, temveč povsem navaden potrošni material.

Kartuše po sprejemljivih cenah

HP kartušaČe bi si radi pogledali, kje imajo poceni kartuše in kolikšna je njihova najbolj ugodna cena, je najbolje, da se obrnete na splet, kjer boste dobili dobro primerjavo. Primerjate lahko tako med posameznimi prodajalnami kot med različnimi razredi kartuš: originalnimi in neoriginalnimi. Marsikdo je mnenja, da so neoriginalne kartuše tisto, kar se najbolj izplača, a vendarle velja biti previden in nekoliko bolje premisliti. Včasih prihranite z nakupom neoriginalne kartuše zgolj nekaj evrov, torej takšna odločitev ni najbolj smiselna. Sicer pa niti ni res, da so originalne kartuše drage. Kljub temu, da sta original in neoriginal na videz oziroma po obliki enaka, sta lahko različno polnjena, prav tako pa so lahko razlike v kakovosti barvila. Če je neoriginal cenejši, to morda pomeni, da boste z njim tudi natisnili manj strani, kot bi jih z originalom.

In koliko stanejo originalne kartuše? Neka povsem sprejemljiva cena za domači tiskalnik je 15 evrov na kartušo, če ste nekoliko iznajdljivi in kupujete kartuše v kompletu, torej črno, rožnato, rumeno in modro pakirane skupaj, pa lahko dobite takšen komplet tudi že za okoli 40 evrov. To pomeni, da je cena še nižja – takšna, da se nakup neoriginalnih kartuš dejansko ne izplača več. Poceni kartuše so vam na voljo v spletni trgovini kartuše.net.

Kartuše.net

Kaj pa polnjenje kartuš pri vašem lokalnem računalniškem mojstru? Verjemite, ponovno polnjenje praznih kartuš z novim barvilom je nekaj, kar je že preživeto, saj se je pogosto izkazalo za nekakovostno. Nakopali si boste več težav kot koristi.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email