Aktivno praznovanje rojstnega dne

Pomislite na tisti rojstni dan, na katerem ste se najbolj zabavali. Si v spomin prikličete kakšno zabavo iz otroštva, ko ste s prijatelji slavili ob torti na domačem vrtu, ali okroglo obletnico, na katero ste povabili tako svoje najbližje kot prijatelje in njihove otroke? Vsekakor je šlo za praznovanje rojstnega dne, ki je bilo sproščeno, v prijetni družbi, kjer ste se nasmejali, in kjer je bilo poleg dobre hrane tudi veliko zabave. In prav zabava je tista, ki je nujna za popolno praznovanje rojstnega dne. Za to pa vsi vemo, da je delno odvisna od lastnosti gostov, delno pa od tega, kam jih povabimo.

Praznovanje rojstnega dne z aktivno zabavo

Najboljša so tista praznovanja, ki nudijo gostom prijetno druženje, vendar ne sede na stolu za mizo in ob vedno novih jedeh, zaradi katerih so nazadnje vsi tako siti, da postanejo utrujeni. Veliko bolje je, da se jim ponudi zabava, kjer prigrizke spremlja tudi zabavna aktivnost, ki jih bo povezala z nekaj »miganja« in prijetnega druženja, ob katerem ne bo nihče sedel in mirno kramljal. Za mirne zabave bo gotovo še dovolj priložnosti čez leta ali desetletja, dokler smo vitalni, pa je bolje poskrbeti za praznovanje rojstnega dne, ki lahko zabava vse generacije. In za eno takšnih lahko na primer poskrbi bowling.

Zakaj ravno bowling? O tem, zakaj je ta zadnje desetletje tako priljubljen, smo povprašali v Bowling centru Spider, ki se nahaja v Tivoliju v Ljubljani, več o njihovi ponudbi pa si lahko preberete tukaj.

Bowling Spider
Odpravite se v Bowling center Spider na nepozabno zabavo.

V BC Spider so nam povedali, da je bowling gotovo več kot igra, kjer je pomemben rezultat. Namenjen je namreč druženju, saj lahko igrajo ali posamezniki ali ekipe, med metom ene in druge krogle pa je vedno dovolj časa, da ljudje malo poklepetajo, kaj spijejo in prigriznejo. Najboljše je, da je igra namenjena prav vsem generacijam, torej v njej enako uživajo tako otroci kot odrasli in upokojenci. Je namreč enostavna in se je hitro naučimo, poleg tega pa tudi ne zahteva velike fizične moči oziroma telesne pripravljenosti. Ravno nasprotno – prej bi lahko rekli, da gre za igro spretnosti.

Praznovanje rojstnega dne s kančkom tekmovalnosti

Pa je med prijatelji res, da je pomembno druženje, ne pa rezultat? Niti ne … Ravno tekmovalnost je tista, zaradi katere je druženje še bolj zabavno. Seveda pa je res, da gre za tekmovalnost, ki je v veliki meri šaljiva. Saj veste: če nekdo igra prvič in mu uspe podreti vse keglje ali pa če ženske mečejo kroglo bolje kot moški, lahko v tem vedno najdemo simpatičen izziv, ki naredi praznovanje rojstnega dne polno smeha.

Želite objavo deliti s prijatelji?
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email